top of page
HofvanStayen-sint-truiden-limburg

Overnachten in Sint-Truiden

A place of inspiration

HOF VAN STAYEN SINT-TRUIDEN
HOF VAN STAYEN

HEERLIJK OVERNACHTEN IN SINT-TRUIDEN

VERBLIJF IN HOF VAN STAYEN

Hof van Stayen is bij uitstek een geschikte locatie om te verblijven wanneer u op zoek bent naar een plek om te overnachten in Sint-Truiden. Het hof van Stayen is een gesloten vierkantshoeve, met kern uit de 17e eeuw gelegen in de Haspengouwse fruitstreek in Sint-Truiden. De oude dame onderging een volledige metamorfose. Sinds juni 2019 is de hoeve uitgerust met een ruime multifunctionele vergaderzaal, 3 kleinere ontmoetingsruimtes en 25 comfortabele tweepersoonskamers. Daarnaast beschikt het Hof van Stayen over een verwarmd buitenzwembad op de binnenkoer en een solarium voor het tussenseizoen. Gasten kunnen er gratis parkeren. Een aantrekkelijk aanbod van wandel-en fietsroutes vertrekken direct vanuit het Hof van Stayen.

web-STAYEN-HOF-VAN-STAYEN-ZWEMBAD.jpg
meeting rooms

HORECAZAKEN

Onze horecazaken bevinden zich in de noordvleugel van het stadion en op de Kleine Markt.

NOORDVLEUGEL

In de noordvleugel van het stadion is het Grand Café gevestigd met terras dat uitgeeft over het voetbalveld en een speelhoek voor kleinere kinderen.
De keuken is Frans-Belgische geïnspireerd.

Op de eerste verdieping van de noordvleugel is het 
lunch-en take away restaurant La Cantine
, aan heel democratische prijzen.

 

KLEINE MARKT

De kleine markt is een autovrij binnenplein naast de westvleugel van het stadion.

Op het plein bevindt zich het restaurant Uno Due met een ruim terras . De keuken is Mediterraans geïnspireerd .

Eveneens vindt u er het Café du Soleil, een gezellig en trendy café, waar u op het ruime terras kan genieten van de ondergaande zon.

OVERNACHTEN IN LUXE

DAT IS HOF VAN STAYEN IN SINT-TRUIDEN

Hof van Stayen bevindt zich tegenover het multifunctionele voetbalstadion Stayen van Sint-Truiden, de thuisbasis van eersteklasser STVV.

Als U overnacht in Hof van Stayen kan u er terecht voor een hapje en een drankje in een van de 4 horecazaken. 

U kan ook gebruik maken van de fitness (Mooze Lifestyle) van 6u00 tot 24u00 (gratis voor hotelgasten) of een bezoek brengen aan ons shoppingcenter.

Sitemap-hofvanstayen.jpg

KAMERS

MET MODERE HOTELFACILITEITEN

Het Hof van Stayen beschikt over 25 comfortabele tweepersoonskamers, die zich over 2 vleugels verspreiden. Zoekt u stijl, elegantie, topservice en moderne hotelfaciliteiten?
Hof van Stayen in Sint-Truiden heeft het allemaal.


De ruime kamers ademen een landelijke stijl uit en geven u een gevoel van totale rust .


Standaard biedt elke kamer een uitzicht op het weelderige groen en beschikt over een eigen badkamer met toilet, haardroger, inloopdouche of bad, waterkoker en snelle internettoegang . Sommige kamer zijn uitgerust met airconditioning.

In de ontbijthoek wordt een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd. Bij mooi weer kan u als gast op het schitterend terras ontbijten.

 

ROOMS
bottom of page